Εταιρεία

Ποιοι Είμαστε

Στην εταιρεία μας δραστηριοποιούμαστε στους καθαρισμούς χώρων, καταγράφοντας μια απόλυτα επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Προτεραιότητά μας, η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στον τομέα του επαγγελματικού καθαρισμού, με τη συμβολή άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού.
Η προσπάθειά μας για συνεχή εξέλιξη των γνώσεων και υπηρεσιών μας στην καθαριότητα μάς δίνει τη δυνατότητα να πρωτοπορούμε στον καθαρισμό επαγγελματικών και ιδιωτικών χώρων, με υπευθυνότητα και συνέπεια απέναντι στον εκάστοτε πελάτη.


Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Διακρινόμαστε, επίσης, για την παροχή οικονομικών υπηρεσιών καθαρισμού, σεβόμενοι απόλυτα τις οικονομικές συγκυρίες της εποχής μας. Είμαστε στη διάθεσή σας όποτε μας χρειαστείτε, ακόμα και για έκτακτες ανάγκες του χώρου σας, ιδιωτικού και επαγγελματικού. Σας καλύπτουμε και τις πιο απαιτητικές ανάγκες καθαριότητας, χωρίς φθορές και ζημιές.!!!


Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε

Οικίες: Η επιχείρηση μας στο δύσκολο και λεπτό κομμάτι της καθαριότητας πετυχαίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με άρτια εξοπλισμένα συνεργεία που ανταποκρίνονται άριστα στις απαιτήσεις καθαρισμού του κάθε κτιρίου.

Πολυκατοικίες Γραφεία επαγγελματικοί χώροι: Με αναλώσιμα υλικά αρίστης ποιότητας, απόλυτα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, Στόχος μας είναι να ζείτε σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον.

Έξτρα Υπηρεσίες

Σε συνεννόηση με τους ενοίκους και τον διαχειριστή Αναλαμβάνουμε και γενικό καθαρισμό στον οποίο περιλαμβάνονται: καθαρισμοί τοίχων, μαρμάρων, φωτιστικών, και ότι άλλο ζητηθεί από τον πελάτη.
Απολυμάνσεις – Απεντομώσεις
Καθαρισμοί αυλών, πιλοτών, πεζοδρομίων
Καθαρισμοί εσωτερικών χώρων
Καθαρισμός Ταρατσών, Κλιμακοστάσια
Σκαλιών(κάγκελα παράθυρα πόρτες)
Ασανσέρ, Γκαράζ, καθαρισμός Εισόδου πολυκατοικίας.

Καλέστε μας να γνωριστούμε 6908769409

Υπηρεσίες – Συνεργείο καθαρισμού κατοικιών-γραφείων

Καλέστε μας Τώρα
Αρέσει σε %d bloggers: